This damn windows BOA update

AuthorTopic: This damn windows BOA update
Lifecrafter
Member # 3171
Profile Homepage #0
Does anyone else find that when you try to update the windows version of BOA you just get a "this page cannot be displayed" thing. Its really annoying me but i suppose the update isnt really nessisary but any help would be great.

PS. I know I can't spell...give me a break I'm suprised I can even walk let alone type.
Posts: 776 | Registered: Friday, July 4 2003 07:00
Apprentice
Member # 4661
Profile #1
ummm, nope. all seems well here.

i assume you are trying to use the 3.3MB patch at the bottom of this page http://www.avernum.com/blades/techsupp.html

have you confirmed that the version you are trying to update is in fact the old v1.0 and not the already updated v1.0.1? at worst concider downloading the current version from the list of sites. http://www.avernum.com/blades/index.html

at what point are you getting the error message?
Posts: 26 | Registered: Sunday, July 4 2004 07:00
Lifecrafter
Member # 3171
Profile Homepage #2
Still doesn't appear to work ... but oh well using the origional version wont kill me. Thanks for trying to help anyway...
Posts: 776 | Registered: Friday, July 4 2003 07:00