A2 Resolution

AuthorTopic: A2 Resolution
Infiltrator
Member # 737
Profile #0
Hi everyone,

I accidently clicked "Always change resolution" when Avernum 2 loaded, and now I'm stuck with this resolution when playing A2. Is there no way to undo this? Unselecting "Ask at startup whether to change resolution" doesn't work.

--------------------
Who was born in a house full of pain
Who was trained not to spit in the fan
Who was told what to do by the man
Who was broken by trained personnel
Who was fitted with collar and chain
Who was given a pat on the back
Who was breaking away from the pack
Who was only a stranger at home
Who was ground down in the end
Who was found dead on the phone
Who was dragged down by the stone
Posts: 595 | Registered: Tuesday, March 12 2002 08:00
Infiltrator
Member # 3933
Profile #1
try and press the "ask at...." button again.
if that doesnt work, try pressing option or ctrl or something at startup. works with most other games.

--------------------
OH MY GOD IT'S THE FUNKY ****!!!
Posts: 425 | Registered: Wednesday, January 28 2004 08:00
Infiltrator
Member # 737
Profile #2
That didn't work.

I'm on a PC, btw.

--------------------
Who was born in a house full of pain
Who was trained not to spit in the fan
Who was told what to do by the man
Who was broken by trained personnel
Who was fitted with collar and chain
Who was given a pat on the back
Who was breaking away from the pack
Who was only a stranger at home
Who was ground down in the end
Who was found dead on the phone
Who was dragged down by the stone
Posts: 595 | Registered: Tuesday, March 12 2002 08:00
Law Bringer
Member # 335
Profile Homepage #3
There's an option in the preferences to query for resolution change on startup. Either use the keyboard shortcut (control-P?) or go hunting through the menus for the preferences window.

—Alorael, who isn't sure what's wrong with changing resolution. It resolves a lot of problems. Har, har.
Posts: 14579 | Registered: Saturday, December 1 2001 08:00
Infiltrator
Member # 3933
Profile #4
you see, thats why pc is crap and mac isnt. its just crap.
alorael, that wasnt a joke was it??

--------------------
OH MY GOD IT'S THE FUNKY ****!!!
Posts: 425 | Registered: Wednesday, January 28 2004 08:00
...b10010b...
Member # 869
Profile Homepage #5
Resolution. Resolves. Your cue to groan.

--------------------
The Empire Always Loses: This Time For Sure!
Posts: 9973 | Registered: Saturday, March 30 2002 08:00
Infiltrator
Member # 737
Profile #6
quote:
Originally written by Hashem sheli lo tov.:

[QB]There's an option in the preferences to query for resolution change on startup. Either use the keyboard shortcut (control-P?) or go hunting through the menus for the preferences window.QB]
The problem is that every time I uncheck this option, It remains checked. For some reason it just doesn't work.

--------------------
Who was born in a house full of pain
Who was trained not to spit in the fan
Who was told what to do by the man
Who was broken by trained personnel
Who was fitted with collar and chain
Who was given a pat on the back
Who was breaking away from the pack
Who was only a stranger at home
Who was ground down in the end
Who was found dead on the phone
Who was dragged down by the stone
Posts: 595 | Registered: Tuesday, March 12 2002 08:00
Warrior
Member # 4971
Profile Homepage #7
Just delete and install avernum again :D
Posts: 65 | Registered: Wednesday, September 15 2004 07:00
Shaper
Member # 3442
Profile Homepage #8
Have you tried deleting the file that holds prefrences? I think it's called something like "Avernumdata", but don't take my word for it. Unfortunatley, if you registered, you'll have to get in contact with J.Vogel, because this unregisters the game.

--Random Message - "No vahnatai were harmed during the development of Exile 3"

[ Friday, October 15, 2004 02:47: Message edited by: SupaNik ]

--------------------
And when you want to Live
How do you start?
Where do you go?
Who do you need to know?

Posts: 2864 | Registered: Monday, September 8 2003 07:00
Infiltrator
Member # 737
Profile #9
Meh, I have the game on a CD, so I'll try to just reinstall it. Thanks for the help everyone.

--------------------
Who was born in a house full of pain
Who was trained not to spit in the fan
Who was told what to do by the man
Who was broken by trained personnel
Who was fitted with collar and chain
Who was given a pat on the back
Who was breaking away from the pack
Who was only a stranger at home
Who was ground down in the end
Who was found dead on the phone
Who was dragged down by the stone
Posts: 595 | Registered: Tuesday, March 12 2002 08:00