Main Menu idiosyncracy

AuthorTopic: Main Menu idiosyncracy
Shock Trooper
Member # 4239
Profile #0
I just now noticed, but the only way to access the preferences from the main menu is to press cmd-p. Unless you're in a window, in which case you can get them through the file menu (which is the wrong menu :P ), but the only way to window the game is to use the preferences box!
Now of course if you start a game and press escape you can get the prefs, but it's still a little odd.

--------------------
There are two kinds of game players...those who are newbies, and those who were.
Posts: 322 | Registered: Monday, April 12 2004 07:00
Law Bringer
Member # 6489
Profile Homepage #1
It has always been that way for the Avernum engine.

--------------------
"You're drinking liquor because you're thirsty? How nasty is your freaking water?" —Lazarus
Spiderweb Chat Room
Avernum RPSummariesOoCRoster
Shadow Vale - My site, home of the Spiderweb Chat Database, BoA Scenario Database, & the A1 Quest List, among other things.
Posts: 1556 | Registered: Sunday, November 20 2005 08:00
Off With Their Heads
Member # 4045
Profile Homepage #2
quote:
Originally written by SNM:

the file menu (which is the wrong menu :P )
That has always bugged me. I don't know what that says about me, but it has.

--------------------
Arancaytar: Every time you ask people to compare TM and Kel, you endanger the poor, fluffy kittens.
Smoo: Get ready to face the walls!
Ephesos: In conclusion, yarr.

Kelandon's Pink and Pretty Page!!: the authorized location for all things by me
The Archive of all released BoE scenarios ever
Posts: 7968 | Registered: Saturday, February 28 2004 08:00