Quicksave F3

AuthorTopic: Quicksave F3
Apprentice
Member # 12180
Profile #0
Quicksave and Quickload isn't working on my Macintosh Powerbook. F3 and F4 will change sound volume. Any help? Thanks.
Posts: 2 | Registered: Wednesday, November 28 2007 08:00
Law Bringer
Member # 6489
Profile Homepage #1
Try Fn+F3 and Fn+F4

--------------------
"Dumbledore returns from the dead and declares it to be hammertime, Harry proceeds to break it down, Voldemort is unable to touch this." —Dintiradan
Spiderweb Chat Room
Avernum RPSummariesOoCRoster
Shadow Vale - My site, home of the Spiderweb Chat Database, BoA Scenario Database, & the A1 Quest List, among other things.
Posts: 1556 | Registered: Sunday, November 20 2005 08:00
Infiltrator
Member # 9887
Profile #2
Fn is the function key in case you didn't know or couldn't find it.

--------------------
I make guacamole at work
=:T:=
Posts: 454 | Registered: Monday, August 20 2007 07:00
Apprentice
Member # 12180
Profile #3
Great, it works. Thank you a lot!
Posts: 2 | Registered: Wednesday, November 28 2007 08:00