Can't start Blades of Avernum

AuthorTopic: Can't start Blades of Avernum
Apprentice
Member # 5676
Profile Homepage #0
everytime I try to open it it starts to come up but then closes. Could anyone tell me anything helpful?

--------------------
BLANK.........Why do you keep reading I said it was blank!!!
Posts: 8 | Registered: Tuesday, April 5 2005 07:00
Apprentice
Member # 5666
Profile #1
So there is no error messages or anything?

--------------------
"I died. Give me a lot of money." -Guybrush Threepwood

\m/(O_o)\m/
Posts: 22 | Registered: Monday, April 4 2005 07:00
...b10010b...
Member # 869
Profile Homepage #2
It'd help us narrow down the problem if we knew what operating system you were using.

--------------------
The Empire Always Loses: This Time For Sure!
Posts: 9973 | Registered: Saturday, March 30 2002 08:00
Apprentice
Member # 5676
Profile Homepage #3
no message. I'm using windows XP

--------------------
BLANK.........Why do you keep reading I said it was blank!!!
Posts: 8 | Registered: Tuesday, April 5 2005 07:00
Off With Their Heads
Member # 4045
Profile Homepage #4
Do you have all the appropriate files? I'd try redownloading, if I were you.

--------------------
Arancaytar: Every time you ask people to compare TM and Kel, you endanger the poor, fluffy kittens.
Smoo: Get ready to face the walls!
Ephesos: In conclusion, yarr.

Kelandon's Pink and Pretty Page!!: the authorized location for all things by me
The Archive of all released BoE scenarios ever
Posts: 7968 | Registered: Saturday, February 28 2004 08:00
Guardian
Member # 2476
Profile #5
See here:
Topic: 16 but MS-DOS error

Try contacting SkeleTony or one of those that got the files from him.

--------------------
Polaris
Rache's A3 Site reformatted 2/3 done
Rache's A3 Site, original version
Posts: 1828 | Registered: Saturday, January 11 2003 08:00
Apprentice
Member # 5676
Profile Homepage #6
thanks, I have managed to get it working, the reason why it wasnt working was because of downloading a scenario can you please tell me why this is?

--------------------
BLANK.........Why do you keep reading I said it was blank!!!
Posts: 8 | Registered: Tuesday, April 5 2005 07:00
...b10010b...
Member # 869
Profile Homepage #7
Don't try to diagnose. Why do you think a scenario caused your problem? It seems unlikely that downloading a scenario would cause a failure such as you describe, unless you put the scenario in the wrong place and overwrote some of the BoA default files.

--------------------
The Empire Always Loses: This Time For Sure!
Posts: 9973 | Registered: Saturday, March 30 2002 08:00