BoE party bug

AuthorTopic: BoE party bug
Apprentice
Member # 3122
Profile #0
In BoE, when i start a party,I wind up having three (or more) different characters with IDENTICAL STATS, and it's really starting to mess with my head. What's wrong?

--------------------
It slices, it dices, and yes, makes french fries in 2,089 different ways!
Posts: 19 | Registered: Thursday, June 19 2003 07:00
...b10010b...
Member # 869
Profile Homepage #1
Dunno. Never heard of that happening before. Does it happen even when you make your own party instead of using a prefab?
Posts: 9973 | Registered: Saturday, March 30 2002 08:00
Warrior
Member # 1983
Profile #2
Are you using a user made scenario, did you make it your self? What system are you using, Windows, Mac? What version, Windows 98, Mac OSX? Dose any thing else happen? What are your computers staticts. Is it sick? Is it a boy? How heavy is it? Whats its name?

--------------------
"Et tu, Brutè?-Then fall, Caesar"
Julius Caesar [3.1.85]

"I don't regret it at all, I only wish I haden't done it"

www.sodaplay.com
Posts: 157 | Registered: Tuesday, October 1 2002 07:00
Apprentice
Member # 3122
Profile #3
It's not in a scenario, it's when i try to make my party. I don'y use the prefab party because I've grown up on Spidweb games and know how to make a party. I'm using win. 98, and my computer runs so fast I need to set the game to Very Slow to see how much damage I do.

--------------------
It slices, it dices, and yes, makes french fries in 2,089 different ways!
Posts: 19 | Registered: Thursday, June 19 2003 07:00