Create Drakon

AuthorTopic: Create Drakon
Apprentice
Member # 7407
Profile #0
Is there any way to get create drakon up to level three on Gene Forge 3. :cool:

--------------------
We come from the dark side, where there is to be no return.
Sonn the invasion will begin!
Join us now!
http://www.ferion.com/?p=245800
Posts: 22 | Registered: Monday, August 21 2006 07:00
The Establishment
Member # 6
Profile #1
The consensus is no.

--------------------
Your flower power is no match for my glower power!
Posts: 3726 | Registered: Tuesday, September 18 2001 07:00
Agent
Member # 5814
Profile #2
Not without cheating.

--------------------
quote:
Originally written by Kelandon
Well, I'm at least pretty

Posts: 1115 | Registered: Sunday, May 15 2005 07:00
Apprentice
Member # 7407
Profile #3
How do you cheat? :confused:

--------------------
We come from the dark side, where there is to be no return.
Sonn the invasion will begin!
Join us now!
http://www.ferion.com/?p=245800
Posts: 22 | Registered: Monday, August 21 2006 07:00
Agent
Member # 2820
Profile #4
You can either use the cheat codes for some basic amenities, or download the scripts/editors with their instructions at the top of this page.

--------------------
Thuryl: I mean, most of us don't go around consuming our own bodily fluids, no matter how delicious they are.
====
Alorael: War and violence would end if we all had each other's babies!
====
Drakefyre: Those are hideous mangos.
Posts: 1415 | Registered: Thursday, March 27 2003 08:00